Svinnlandet

Hade planerat en ganska tidig kväll i går (mina mått mätt) men det gick bara inte, utan det slutade med att jag hade stäckläst ”Svinnlandet” det var tidig morgon. 😊 Fantastisk bok! Skulle önska alla tog dig tid och läsa den.

Satt och räknade lite på skoj för någon dag sen, alla gånger att jag sparat in 10 tusen i matkostnader åt oss på bara några månader. En trevlig bonus även om det inte är största moroten. Framför allt är det roligt! Hur kansigt det än kanske låter, men prova säger jag bara. 😊 Allt som oftas är det jag hittar inte bara ekologisk utan ren lyxmat också. Sist när jag var iväg hittade jag ett gäng fpk med närproducerat kött och då pratar vi inte kotletter utan riktgt fint kött. Det är inte svårt att förstå att en hel del människor inte har lust/råd betala över hundra kr för två rätt fjuttiga bitar kött. Vågar knappt tänka på hur många miljoner djur runt om i världen som slaktas helt i onödan för att sedan hamna i sopporna, det är käpprätt åt helvete!

 Tyvärr ingen ovanlig syn alls, bacon ock fläsk från två affär samma kväll. Återkommande fynd varje vecka förutom säckvis med frukt och grönt är ost, korv, köttbullar, bacon, fläsk, ja men kött av alla de slag kort och gott.

 Samma kväll hittade jag det här. Och…

  Och…

 Mammas golimpa! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s